Galatasaray evinde Giresun'a kaybetti

Galatasaray evinde Giresun'a kaybetti

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray sahasında GZT Giresunspor ile karşılaştı. Mücadele Giresunspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray 27 puanda kalırken, GZT Giresunspor ise 25 puana yükseldi.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray, Giresunspor’u konuk etti. Karadeniz ekibi ilk yarıda bulduğu golle karşılaşmadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Deplasman ekibine galibiyeti getiren gol, 11’inci dakikada Suleymanov’dan geldi.

ASLAN'IN 7. YENİLGİSİ

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında evinde GZT Giresunspor ile karşılaşan Galatasaray sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından 7. mağlubiyetini alan sarı-kırmızılılar, 27 puanda kaldı.

Aslan, ligde lider Trabzonspor’un da 22 puan gerisine düştü. Sarı-kırmızılılar, ayrıca bu sezon ligde oynadığı 20 maçın 13'ünde puan kaybetti.

Galatasaray, ligin 21. haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY: İsmail Çipe, Ömer Bayram, Nelsson, Kaan Işık, Sacha Boey, Berkan, Emre Kılınç , Cicaldau, Morutan, Halil Dervişoğlu. Ryan Babel.

YEDEKLER: Jankat, Yedlin, Assunção, Oğulcan, Luyindama, Atalay, Aytaç, Barış Alper, Bartuğ, Arda

GİRESUNSPOR: Giresunspor: Okan, Hayrullah, Sergen, Alexis, Aziz, Pelupessy, Shapi, Zeki, Flavio, Sergio, Balde

10. dakika: Galatasaray topun hakimi olsa da rakip yarı sahada etkili olamadı.

GOL: 11: dakika: Giresunspor ilk kez geldiği pozisyonu gole çevirdi. Yeşil-Beyazlılar orta alanda kaptıkları topla hızlı çıktılar, ceza sahası solundan Sergio penaltı noktasına doğru yerden sert bir pas gönderdi, arkadan gelen Shapi net vurdu, direkten içeri girdi. Giresunspor 1-0 öne geçti.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, GZT Giresunspor'u ağırlıyor. Mücadelenin 20 dakikası konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

34. dakikada Ömer Bayram’ın soldan kullandığı kornerde iyi yükselen Halil kafayı vurdu ancak Okan son anda gole engel oldu. Dönen topu savunma bir kez daha kornere yolladı.

44. dakikada sol kanatta topla buluşan Morutan rakibinden sıyrılıp arka direğe ortaladı. Bu noktada topla buluşan Emre Kılınç, direkt kaleye göndermek istedi ancak istediği gibi vuramayınca meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

İlk yarı 1-0 Giresunspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

kaan.jpg

IŞIK KAAN ARSLAN OYUNDAN ÇIKTI

Galatasaray’ın genç futbolcusu Işık Kaan Arslan, 11’de başladığı GZT Giresunspor maçında sakatlandı ve 18. dakikada oyundan çıktı. 20 yaşındaki futbolcunun yerine Christian Luyindama girdi.

Evinde GZT Giresunspor ile karşılaşan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, defansta Marcao ve Alpaslan Öztürk’ün yokluğunda Victor Nelsson’un partneri olarak genç futbolcu Işık Kaan Arslan’a görev vermişti.

Mücadelenin başlarında bir pozisyonda sakatlanan 20 yaşındaki futbolcu daha sonra oyuna devam edemedi. Müsabakanın 18. dakikasında Işık Kaan Arslan’ın yerine Christian Luyindama oyuna dahil oldu.

Işık Kaan Arslan oyundan çıkarken çok üzülürken, saha kenarına geldiğinde Teknik Direktör Fatih Terim genç futbolcusunu sarılarak teselli etti.

20 yaşındaki futbolcu ilk Süper Lig maçına 11’de başlamıştı.

TERİM 7 İSMİ DEĞİŞTİRDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig’de son oynadıkları Antalyaspor maçının 11’ine göre GZT Giresunspor maçında 7 değişiklik yaptı.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray sahasında GZT Giresunspor ile karşılaşıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ligde son oynadıkları Antalyaspor maçının 11’ine göre korona virüs testi pozitif çıkanlar, sakatlıklar ve cezalılardan dolayı 7 değişiklik yaptı. Terim; Oğulcan Çağlayan, Marcao, Patrick van Aanholt, Aytaç Kara, Sofiane Feghouli, Kerem Aktürkoğlu ve Mustafa Muhammed’in yerine Boey, Işık Kaan, Ömer, Cicaldau, Emre Kılınç, Morutan ve Babel görev verdi.

SARI-KIRMIZILILARDA 10 EKSİK

Galatasaray'da Giresunspor maçında 10 eksik futbolcu bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda korona virüs izolasyon süreci devam eden Taylan Antalyalı, Patrick van Aanholt, Alpaslan Öztürk ve Fatih Öztürk, milli takım kamplarında bulunan Sofiane Feghouli ve Mustafa Muhammed, sakatlıkları olan Fernando Muslera ve Mbaye Diagne ile sarı kart cezaları bulunan Kerem Aktürkoğlu ile Marcao mücadelede forma giyemedi.

Takımda ayrıca Yardımcı Antrenör Selçuk İnan ile Futbol A Takım Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal'ın da korona virüs test sonuçları pozitif çıkmıştı.

SACHA BOEY DÖNDÜ

Galatasaray’ın Fransız futbolcusu Boey sakatlığını atlattı ve Giresunspor maçıyla formasına kavuştu. Süper Lig’in 3. haftasından sonra verilen milli arada antrenmanda sakatlanan Boey, daha sonra oynanan 23 resmi karşılaşmanın 22’sini sakatlığından dolayı kaçırdı. 21 yaşındaki futbolcu, 30 Eylül’de deplasmandaki Marsilya müsabakasına 11’de başlamış, 65. dakikada sakatlığının nüksetmesinden dolayı kenara gelmişti.

ARDA TURAN 142 GÜN SONRA KADRODA

UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Randers ile deplasmanda oynanan karşılaşmada sakatlanan Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan sakatlığının ardından Giresunspor mücadelesiyle 142 gün sonra 21 kişilik kadroda yer aldı.

MAÇTA İKİNCİ YARI

55’inci dakikada Babel’in içeri kestiği top savunmadan sekerken, arka direkte Cicaldau’nun vuruşu yan ağlarda kaldı.

58’inci dakikada Babel’in sol kanattan içeri açtığı ortada Cicaldau’nun kafa vuruşunu kaleci Okan Kocuk çeldi. Okan Kocuk’un çeldiği topa Morutan’ın vuruşu yine kaleciden sekerken, Halil Dervişoğlu ise hamle yapsa da topu ağlara gönderemedi.

72’nci dakikada Boey’in sağ kanattan içeri kestiği ortada Morutan’ın yaptığı vuruş auta gitti.

Müsabakanın kalan bölümünde başka pozisyon olmazken, GZT Giresunspor deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN