Galatasaray'da Selçuk İnan ve Taylan Antalyalı'nın Kovid'e yakalandı

Galatasaray'da Selçuk İnan ve Taylan Antalyalı'nın Kovid'e yakalandı

Türkiye'de Omicron etkisiyle günlük 70 bine doğru koşan koronavirüs vakalarına Galatasaray'dan iki isim eklendi. Futbol takımının yardımcı antrenörü Selçuk İnan ile futbolcu Taylan Antalya'lın koronavirüs testi pozitif çıktı.

Galatasaray Kulübü; Yardımcı Antrenör Selçuk İnan, futbolcu Taylan Antalyalı ve Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal'ın Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

"Galatasaray Futbol Takımı oyuncularımız, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için yapılan Covid-19 PCR testlerinin ardından Yardımcı Antrenörümüz Selçuk İnan, Futbol A Takım Maç Analiz Sorumlumuz Cihan Ünal ve oyuncularımızdan Taylan Antalyalı'nın test sonuçları pozitif çıkmıştır. Selçuk İnan Cihan Ünal ve Taylan Antalyalı için ilgili tedavi protokolü ve karantina sürecine başlanmıştır" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN