Acun Ilıcalı hangi takımı satın aldı? İngilizlerden coşkulu karşılama

Acun Ilıcalı hangi takımı satın aldı? İngilizlerden coşkulu karşılama

Türk televizyon sunucusu ve yapımcı Acun Ilıcalı, İngiltere Premier Lig'in hemen altında konumlanan Championship takımlarından 'Hull City'yi satın alarak bir yeniliğe imza attı. Hull City'nin Everton ile oynadığı maç esnasında stadyumda bulunan Acun Ilıcalı'ya, tribünlerden yükselen 'Acun Acun' sloganları eşlik etti.

Acun Ilıcalı, İngiltere EFL Championship'te mücadele eden Hull City takımını satın aldığını, 31 Aralık 2021 tarihinde sahibi olduğu Tv8 kanalında yayınlanan programında resmen duyurmuştu. Kulübü satın aldıktan sonraki ilk maçı izlemek için önceki gün İngiltere'ye giden Acun Ilıcalı, stadyuma girerken Hull City taraftarları tarafından coşkuyla karşılandı.

TARAFTARDAN ILICALI'YA ALKIŞLI KARŞILAMA

'Kaplanlar' lakabı ile bilinen Hull City takımının Federasyon Kupası maçında Everton ile oynadığı karşılaşmada Acun Ilıcalı da tribünde yerini aldı. Ilıcalı stadyuma girerken takım taraftarı ünlü yapımcıyı alkışlarla karşıladı.

turk.jpg

Hull City taraftarı maç esnasında tribünlerde Türk Bayrağı sergiledi.

1-001.jpg

PARA KAZANMAK İÇİN DEĞİL BAŞARMAK İÇİN BURADAYIZ

30 milyon pound karşılığında satın aldığı söylenen kulüp için en önemli önceliğinin takımı Premier Lig'e yükseltmek olduğunu belirten Ilıcalı, Daily Mail Gazetesi'ne şu açıklamalarda bulundu:

"İngiltere'deki tüm kulüplere tek tek baktığımda, bir şey beni Hull City'e çekti. Finansal olarak diğer kulüplere baktığımda, Hull City'nin gerçekten ileride bir kulüp olduğunu gördüm. İlginç olan şey şu ki, Hull City'i Premier Lig'de üst sıralara oynadığı dönemden hatırlıyorum. Herkes bana Hull City'nin nasıl bir kulüp olduğunu soruyordu. Mesut Özil'e karşı oynadıkları Federasyon Kupası finalini hatırlıyorum. O finalde şanssızdılar. Hepimiz futbolu çok seviyoruz, futbol delisiyiz. Takımın renkleri harika, sembolü harika, şehir harika ve küçük bir İstanbul'a benziyor. Şehrin içinde nehirler var, Boğaziçi Köprüsü gibi bir köprü var, Humber Köprüsü. İki şehir de deniz kıyısında ve sayabileceğim bir sürü benzerlik var. Hull'da çok iyi bir enerji hissettim. Şehirle ilgili her şeyi gerçekten çok sevdim."

4-001.jpg

Ekibinin ve kendisinin ana motivasyonun başarı olduğunu söyleyen ünlü televizyoncu;

"İngiltere'ye para kazanmak için gelmiyorum. Ben ve ekibim sadece başarı için geliyoruz. Bütün ruhumuz sadece başarıyla besleniyor. Başarıdan daha önemli bir şey yoktur. Elbette başarılı olmak için her şekilde hazır olmalısınız. Bu yüzden başarılı olmak için çok motive olduğumuzu söyleyebilirim. İngiltere'de eğlenmek için bir kulüp satın almıyorum. Başarı için ölüyoruz ve bu bizim stratejimiz" diye konuştu.

2.jpg

FUTBOL MUHABİRLİĞİ İLE BAŞLAYAN YOLCULUK

Röportajında kariyer yolculuğundan da söz eden Ilıcalı, şu sözleri kaydediyor:

"Tüm hayatım zorluklarla dolu geçti. Bir futbol muhabiri olarak işe başladım ve muhabir olarak başlayıp çok büyük bir TV kanalına sahip olan dünyadaki tek kişiyim. Kariyerimde başarılar elde ettim. Bunun nedeni ise takım oyununu çok iyi oynamamdır. Sadece kendim buraya gelmedim. Çok iyi bir takımım var ve elbette futbol dünyasına da çok yakınım. Çünkü futbolu çok seviyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN