Galatasaray'da Fatih Terim istifa sesleri

Galatasaray'da Fatih Terim istifa sesleri

Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında Galatasaray, kendi sahasında GZT Giresunspor’a 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Galatasaray 27 puanda kalırken, GZT Giresunspor ise 25 puana yükseldi. Sarı kırmızılı taraftarlar takımın kötü gidişinden dolayı maçın 85. dakikasından sonra ve sosyal medyada 'Fatih Terim istifa', 'Yönetim istifa' çağrıları yaptı.

Galatasaray taraftarı, teknik direktör Fatih Terim ve futbolculara tepki gösterdi.

Müsabakada 1-0 geride olan sarı-kırmızılıların futbolunu beğenmeyen taraftarlar, "Söylesene Fatih hoca takım neden oynamıyor?" şeklinde tezahürat yaptı.

Taraftarlar, futbolculara da "Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese." şeklinde tezahüratta bulundu. Maçın yaklaşık son 10 dakikası protestolarla geçti.

Sarı-kırmızılı futbolseverler, ayrıca hakem Arda Kardeşler'in yönetimini eleştirerek Türkiye Futbol Federasyonunu istifaya, Galatasaray Kulübü yönetimini de takıma sahip çıkmaya çağırdı.


TERİM, OYUNCULARINA MORAL VERDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçın ardından soyunma odasına gitmeyip futbolcuları bekledi. Terim, tek tek oyuncuların elini sıkarak mağlubiyet sonrası takıma moral verdi.

İŞTE SOSYAL MEDYADA TERİM'E GÖSTERİLEN TEPKİLER

sir1.pngsir2.jpg

.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN