Fatih Terim'den, PAOK maçı sonrası hakemlere sert sözler

Fatih Terim'den, PAOK maçı sonrası hakemlere sert sözler

Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nda PAOK'a 3-2 mağlup oldu. Şampiyonluk umutlarını mucizelere bırakan Yeşil-Beyazlı ekipte teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda hakeme yüklendi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

panapaokfotoiki.webp

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nda heyecan devam ediyor. Olympiakos galibiyetiyle Şampiyonluk Turu'na başlayan Panathinaikos, ligin kaderini belli edecek maçta sahasında PAOK ile karşı karşıya geldi.

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan Lucescu'nun PAOK'una diş geçiremedi. Ev sahibi, sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı. Panathinaikos'un gollerini 20 ve 90+3. dakikada Bernard atarken; PAOK'un gollerini ise Kiril Despodov, Brandon ve Schwap kaydetti.

Panathinaikos'ta maça yedek kulübesinde başlayan ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Palacios, 88. dakikada direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla birlikte Panathinaikos 59 puanda kaldı ve aldığı galibiyetin ardından 63 puana ulaşan PAOK'un 4 puan gerisine düştü.

DANİMARKA'NIN EN KÖTÜ HAKEMİ BURADAYDI

gkbkdqvx0aae4md.jpeg

Şampiyonluk umutları büyük ölçüde azalan Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim, PAOK maçının ardından karşılaşmanın Danimarkalı hakemi Mikkel Redder'e yüklendi. Tecrübeli çalıştırıcı, Redder hakkında ''Hakemlerden genelde bahsetmem ama Yunan Ligi kalitesiz hakemleri hak etmiyor. Maçın sonuna sadece 4 dakika vermeye utanır insan. Kırmızı kart ve çaldığı fauller hakkında bir şey söylemiyorum. Eğer böyle yabancı hakem göndereceklerse göndermesinler. Danimarka'nın en kötü hakemi buraya geldi'' sözlerini sarf etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN