Fatih Terim'in aklında farklı bir 11 var

Fatih Terim'in aklında farklı bir 11 var

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in Süper Lig'in 2. haftasında oynanacak Atakaş Hatayspor maçına farklı bir 11'le çıkmayı planladığı düşünülüyor.

Galatasaray'da, Atakaş Hatayspor maçı hazırlıkları devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Randers ile deplasmanda oynanan karşılaşmada bazı isimleri dinlendiren Fatih Terim, bu mücadeleye farklı bir 11’le çıkmayı düşünüyor.

Atakaş Hatayspor maçında kalede Muslera olacak. Sağ bekte Yedlin'in formayı Boey’e devretmesi bekleniyor.

Sol bekte takıma katıldıktan sonra tüm maçlara 11’de başlayan Aanholt görev yapacak. Savunmanın ortasında ise Marcao’nun cezasında Alpaslan - Luyindama ikilisi yer alacak. Orta sahada ise Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu’nun 11'de başlamasına kesin gözle bakılıyor.

Randers maçından farklı olarak Emre Akbaba'nın yerine Cicaldau’nun tekrar formasına kavuşacağı öğrenildi. Kanatlarda Kerem Aktürkoğlu ile Feghouli’nin şans bulacağı belirtildi. İleri uçta ise Muhammed’in yerine Diagne’nin görev yapması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN