Fatih Terim'in 'Okan Buruk' iddiasını açıkladı Galatasaray kulisleri yıkıldı

Fatih Terim'in 'Okan Buruk' iddiasını açıkladı Galatasaray kulisleri yıkıldı

Galatasaray-Ç.Rizspor maçından sonra BTV kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Evren Turhan, Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı üçlüsünden Kütahyalı'nın 'Fatih Terim' iddiası Sarı Kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı.

RAHAT OL GAZI AÇIYORUZ

Evren Turhan: Ç.Rizespor maçından önce Okan Buruk'la görüştüm hocam dedim 'Fenerbahçe camiası algı yaratıyor, olmayan şeyleri olmuş gibi veriyorlar bir şey yapman lazım' o da bana dedi ki 'rahat ol bu hafta gazı açıyoruz rahat rahat ısınırsın' dedi. Okan Buruk bu maçta oyuncularıyla birlikte şunu dedi 'Biz şampiyon olacağız' Galatasaray sonunu hep getiriyor, Kaan'ın sakatlığına üzüldüm ama sakatlığı biraz da hayırlı oldu, Zaha girdi oyunun şekli değişti. Şimdi Ziyech de döndü Okan Buruk'un eli rahatladı. Maçın başka bir yıldızı da Berkan Kutlu'dur. Sol bek misin, orta saha mısın, stoper misin?

SEZON BAŞINDAKİ TRANSFERLERDE HATA YAPILDI

Fenerbahçe'nin bu kadroyla Galatasaray'ın 5 puan önünde olması lazım. Okan Buruk'un sezon başında yaptığı transferlerde yanlışlık var hata var onları ayrıca konuşmak lazım ama Okan hoca 13-14 futbolcuyla Fenerbahçe'nin 5 puan önünde.

İCARDİ ADAMIN KRALIYMIŞ

Ahmet Çakar: Beklenen Galatasaray'ın kazanmasıydı, bazı oyuncular çok büyük çıkış yapmaya başladı, mesela Kerem Demirbay. İcardi adamın kralıymış, penaltı oldu topu Kerem'e verdi hat-trick yap dedi. Galatasaray'ın şampiyonluk şansının Fenerbahçe'den fazla olduğunu söylememek akıl dışı yorum olur.

ALİ KOÇ GÖRÜŞMELER YAPTI

Rasim Ozan Kütahyalı: 2004'te Beşiktaş'ın şampiyonluğu kesin gibiydi öyle böyle döndürüldü. Ali Koç şampiyon olursam bırakacağım dedi, Ali Koç geçen hafta bazı yeni görüşmeler yaptı. Fatih Terim 'ben Yunanistan'dan dönüp Okan Buruk'u göndereceğim' diyordu. Terim Panathinaikos'ta yamulmaya başladı...

OKAN BURUK İLE İSMAİL KARTAL ARASINDA FARK VAR

Evren Turhan: İsmail Kartal ile Okan Buruk arasında teknik direktör farkı var. Tüm Türkiye bunu kabullendi Avrupa kabullendi, Tuchel bile kabullendi ama Fenerbahçeliler bunu kabul etmiyor. Galatasaray'ın en büyük problemi 8 numara transferlerinin tutmamasıdır. Köhn'ü Fatih Demireli getirdi keşke sezon başında alınsaydı Köhn.

Ahmet Çakar: Okan Buruk; Nelsson, İcardi, Ziyech krizlerini iyi yönetti geçtiğimiz sezon Gomis olayını iyi izole etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN