Fatih Terim'in vazgeçilmeziydi! Rekor bonservis bedeliyle transfer edilmişti: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Fatih Terim'in vazgeçilmeziydi! Rekor bonservis bedeliyle transfer edilmişti: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Bu sezon üç kulvarda mücadele edecek Galatasaray, bir yandan iddialı bir kurmanın planlarını yaparken bir yandan da kadroda düşünülmeyen oyuncularıyla vedalaşarak takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı amaçlıyor. Aslan bu doğrultuda Fatih Terim'in döneminde takıma katılan yıldız futbolcuyla vedalaşmak için geri sayıma geçti.

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu 88 puanla şampiyon olarak tamamlayarak 23. zaferini elde eden Galatasaray, bir yandan Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmak için transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmak için çalışmalar yürütüyor. Son olarak Arjantinli golcü Icardi'yi bonservisiyle kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, rekor bonservis bedeliyle takıma katılan ancak beklentilerin altında kalan yıldız ismiyle vedalaşmak için geri sayıma geçti.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Wilfried Zaha ve Icardi'yi kadrosuna katan Galatasaray, yıldız ismiyle vedalaşmak için geri sayıma geçti. Bir yandan Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına mücadele edebilecek iddialı bir takım kurnaya çalışan Galatasaray, bir yandan da kadroda düşünülmeyen oyuncuları elden çıkartarak hem yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hem de gelir elde etmeyi amaçlıyor.

Aslan, bu doğrultuda iki sezon önce Romanya ekibi Universitatea-Craiova takımından 6.5 milyon euro karşılığında transfer edilen ancak performansı hayal kırıklığı yaratan Alexandru Cicâldău ile vedalaşmak için geri sayıma geçti.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre; Galatasaray'ınson 10 yıldaki en pahalı en transferler arasında yer alan Rumen orta saha oyuncusu Konyaspor yolunda.

Yeşil-beyazlı ekibin Rumen orta saha oyuncusu ile görüşmelerde son aşamaya geldiği belirtildi Konyaspor'un Cicâldău'nun maaşının tamamını karşılayacağı öğrenildi. Rumen orta saha oyuncusunun kısa süre içerisinde Konyaspor'a imza atması bekleniyor.

Rekor bonservis bedeliyle transfer edilmişti: Cicaldau'nun yeni takımı herkesi şaşırttı

Galatasaray'ın son 10 sezondaki en pahalı 10 transferi

Nicolò Zaniolo- 2022-23 sezonu- 15 milyon euro
Mbaye Diagne: 18/19 sezonu- 13 milyon euro
Bruma: 2013-14 sezonu- 13 milyon euro
Younès Belhanda: 2017-2018 sezonu- 10 milyon euro
Nordin Amrabat: 2012-13 sezonu- 8.6 milyon euro
Maicon: 2017-18 sezonu- 8 milyon euro
Wesley Sneijder: 2012-13 sezonu- 7.5 milyon euro
Badou Ndiaye: 2017-18 sezonu- 7.50 milyon euro
Burak Yilmaz: 2012-13 sezonu- 7 milyon euro
Victor Nelsson: 2021-22 sezonu- 7 milyon euro
Alexandru Cicaldau: 2021-222 sezonu 6.5 milyon euro

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN