Fenerbahçe, Ali Koç yönetimindeki en başarılı 10 maçlık serisini yaşıyor

Fenerbahçe, Ali Koç yönetimindeki en başarılı 10 maçlık serisini yaşıyor

Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 11 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe, son haftalarda aldığı galibiyetle Başkan Ali Koç yönetimindeki en başarılı günlerini yaşıyor.

Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 11 puan gerisinde 65 puanla 2. sırada yer alan Fenerbahçe, Ali Koç yönetimindeki en iyi 10 maçlık serisini yaşıyor.

Teknik direktörlük koltuğuna İsmail Kartal'ın getirilmesiyle beraber yükselişe geçen Fenerbahçe, son olarak deplasmanda Çaykur Rizespor'u 6-0 mağlup etti.

Son 10 maçta 9 galibiyet ve 1 beraberlik alan sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un görevde olduğu süreçte ligdeki en iyi 10 maçlık seriye ulaştı.

Koç döneminde bundan önceki en iyi seri 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlikle geçen sezon Erol Bulut'a aitti.

REKOR 2010-11 SEZONUNDA

Fenerbahçe'nin en çok puan topladığı seri ise 2010/2011 sezonunda yaşandı. Söz konusu sezon Aziz Yıldırım yönetiminde olan sarı-lacivertli ekip, 17'de 16 yaparak tarihi bir başarıya imza atmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN