Fenerbahçe, Altay Bayındır'ın sözleşmesini uzatıyor

Fenerbahçe, Altay Bayındır'ın sözleşmesini uzatıyor

Fenerbahçe yönetimi kaptanı Altay Bayındır'ın sözleşmesinde iyileştirme yapılarak süresinin uzatılması için harekete geçti.

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde göze hoş gelen bir futbol oynuyor.

Son haftalarda sözleşmesinden memnun olmadığı iddia edilen ve sergilediği performansla gündemden düşmeyen Altay Bayındır için yönetimin yapacağı hareket merakla bekleniyordu.

JESUS YÖNETİME ONAY VERDİ

Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile Altay Bayındır için bir görüşme gerçekleştiren Fenerbahçe yönetimi almış olduğu son kararla birlikte genç kalecisinin sözleşmesinin yenilenmesi yönünde karar aldı.

Altay Bayındır sözleşesi yenileniyor

2023 yılının sonunda kulübüyle olan sözleşmesi sona erecek olan 24 yaşındaki file bekçisi Altay Bayındır'ın sözleşmesinde iyi bir iyileştirme yaparak süresini en az 2 yıl uzatmak istiyor.

Altay Bayındır ile menajeri aracılığıyla görüşmelere başlayan Fenerbahçe yönetiminin önümüzdeki hafta içerisine kadar Milli futbolcusuyla anlaşmasını resmen açıklaması bekleniyor

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN