Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıkladı: Tribüne seyirci alınacak mı?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıkladı: Tribüne seyirci alınacak mı?

Fenerbahçe'de yeniden başkan olmak için adaylığını koyan Ali Koç, gelecek sezon için tribüne seyirci alınacağını duyurdu. Koç, ''Gelecek sezon tribünlerde taraftar olacak. 5 bin mi olur 10 bin mi yoksa 30 bin mi… Buna federasyon karar verecek ama mutlaka seyirci alınacak" dedi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bazı genel kurul üyeleri ve kurullarla bir araya gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Koç, pandemi dolayısıyla bu sezon seyircisiz kalan tribünlerin akıbetini gelecek sezon için olumlu değerlendirdi. Koç, "Geçen 3 yıl bize çok şey öğretti, ona göre davranacağız, tribünlere seyirci alınacağına inanıyorum" dedi.

Başkan Ali Koç'un konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

"Şampiyonluk yarışını son güne kadar sürdürdük ama Beşiktaş’ı geçmeyi başaramadık.

Beşiktaş’ın bu kadar sallanacağını düşünemedik.

Bu sene şampiyon olsaydık devam edip etmemeyi düşünebilirdim.

İç sahada kritik puanlar kaybettik bu bize çok yara verdi. Bu yüzden şampiyonluğu kaçırdık.

Bana, kulübe ve bize inanın; kuracağım yeni yönetimle başarılı olacağız. Bunun sözünü veriyorum. Üç sene bize çok şey kattı, çok şey öğretti. Tecrübe kattı.

Federasyonla görüşüp buraya geldim. Gelecek sezon tribünlerde taraftar olacak. 5 bin mi olur 10 bin mi yoksa 30 bin mi… Buna federasyon karar verecek ama mutlaka seyirci alınacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN