Fenerbahçe Beko'da beklenen imza geldi: Jasikevicius 3 yıllık sözleşmeye imza attı

Fenerbahçe Beko'da beklenen imza geldi: Jasikevicius 3 yıllık sözleşmeye imza attı

Fenerbahçe Beko, başantrenör Sarunas Jasikevicius ile yola devam kararı aldı. Sarı-lacivertli kulüp, Litvanyalı çalıştırıcının sözleşmesinin 3 yıl uzatıldığını resmen açıkladı.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nda önemli bir imza atıldı. Sarı-lacivertli kulüp, başantrenörlük görevini yürüten Sarunas Jasikevicius ile 3 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu.

384132.jpg

Kulüpten yapılan açıklamada,"Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius 3 yıl daha Fenerbahçe Beko’da! Kulübümüz, bu sezon da büyük hedefler peşinde koşan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın başantrenörlüğünü yürüten ve kazandığımız tarihi başarıların en büyük pay sahiplerinden biri olan Šarūnas Jasikevičius ile 3 yıllık anlaşmaya varmıştır. Bu anlaşmanın kulübümüze ve başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius’a hayırlı olmasını diliyor, kendisine zaferler ve şampiyonluklarla dolu sezonlar temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN