Fenerbahçe Enner Valencia ile vedalaşıyor: İşte yeni takımı

Fenerbahçe Enner Valencia ile vedalaşıyor: İşte yeni takımı

Fenerbahçe’de gol kralı olan Enner Valencia, bu sezon 31 maçta 29 gol atarak kalpleri kazanmıştı. Valencia'nın Brezilya ekibi Internacional ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Sarı lacivertlilerin kısa sürede beğenisini toplayan gol kralı Enner Valencia, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 31 maçta 29 gol attı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Enner Valencia'nın, Internacional ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Süper Lig'de gol kralı olan Ekvadorlu yıldız, yeni sezonda büyük bir mucize gerçekleşmezse sarı-lacivertli formayı giymeyecek.

INTERNACİONAL İLE ANLAŞMAYA VARDI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Enner Valencia, Brezilya ekibi Internacional ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertlilerin yıldızı son anda bir pürüz çıkmaması durumunda yeni sezon Fenerbahçe'de olmayacak.

GOL KRALI OLDU

Enner Valencia, bu sezon Fenerbahçe formasını 47 maçta terletti. Ekvadorlu yıldız, bu karşılaşmalarda 33 gol ve yedi asistlik performans gösterdi. Kariyerinin en başarılı dönemini yaşayan Valencia, Süper Lig'de gol kralı oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN