Cumartesi akşamı Süper Kupa'da Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Tedesco'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, golcü oyuncusu En Nesyri ile ayrılık kararı aldı.
2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon sonunda Tedesco ile dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor.
Gazeteci Sercam Hamzaoğlu'nun haberine göre; Kanarya, geçen sezon 19,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Faslı golcü Youssef En-Nesyri ile ayrılık kararı aldı. Kanarya'nın golcü oyuncuya "Biz seni sezonun geri kalanında takımda düşünmüyoruz." şeklinde haber gönderdiği öğrenildi.
Bu sezon Fenerbahçe forması altında 25 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 8 gol 1 asiste imza attı.
Kanarya'nın devre arasında golcü oyuncu ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.
