Fenerbahçe, golcüsüne veda ediyor

Fenerbahçe, golcüsüne veda ediyor

Tedesco'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, golcü oyuncusu En Nesyri ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Cumartesi akşamı Süper Kupa'da Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Tedesco'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, golcü oyuncusu En Nesyri ile ayrılık kararı aldı.

2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon sonunda Tedesco ile dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor.En-Nesyri için 34 milyon €'luk teklif iddiası - Talisca ısrarı devam ediyor | Transfermarkt

Gazeteci Sercam Hamzaoğlu'nun haberine göre; Kanarya, geçen sezon 19,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Faslı golcü Youssef En-Nesyri ile ayrılık kararı aldı. Kanarya'nın golcü oyuncuya "Biz seni sezonun geri kalanında takımda düşünmüyoruz." şeklinde haber gönderdiği öğrenildi.

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 25 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 8 gol 1 asiste imza attı.

Kanarya'nın devre arasında golcü oyuncu ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN