Fenerbahçe Livakovic ile yollarını ayırıyor! Sürpriz talip

Fenerbahçe Livakovic ile yollarını ayırıyor! Sürpriz talip

Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda kadro planlamasını oluşturan Fenerbahçe, Hırvat eldiveni Livakovic ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi ve Süper Lig'deki şampiyonluk hasretini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic ile vedalaşmaya hazırlanıyor.

A Spor'da yer alan habere göre; İspanyol devi Sevilla, Mourinho'nun takımda düşünmediği deneyimli eldivenle yollarını ayırmayı planlıyor.

Sevilla'nın yanı sıra Fransız devi Monaco'nun da 30 yaşındaki Hırvat eldiven için transfer girişiminde bulunacağı belirtildi Kanarya'nın Hırvat eldiven için 10 milyon euroluk teklif beklediği kaydedildi.

Dominik Livakovic, Süper Lig'de kalan 7 maçı kazanacaklarına inanıyor

2023 yılının yaz transfer döneminde 6,6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Hırvat file bekçisi, Fenerbahçe forması altında görev aldığı 72 karşılaşmada 78 gol yedi. Hırvat eldiven 26 müsabakada ise kalesini gole kapatma başarısı gösterdi.

Kanarya'nın Hırvat eldiven ile kısa süre içerisinde yollarını resmi olarak ayırması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN