Fenerbahçe onu sattığı için bin pişman! Sudan ucuza gitti tarih yazıyor! Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı! "Keşke satmasaydık"

Fenerbahçe onu sattığı için bin pişman! Sudan ucuza gitti tarih yazıyor! Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı! "Keşke satmasaydık"

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından olan Fenerbahçe'de eski yıldızın gösterdiği performans sarı-lacivertli camiada derin bir pişmanlık yaratırken 'onu keşke satmasaydık' yorumlarına neden oldu.

Bu sezon yaz transfer döneminde Dzeko, Tadic, Fred ve Cengiz Ünder gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Süper Lig'de ise aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin eski yıldızı, gösterdiği performansla camiada şok etkisi yaratarak büyük bir pişmanlığa neden oldu.

Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda Ankaragücü'nü 0-1 mağlup eden Fenerbahçe'de eski yıldızın yeni takımında gösterdiği performans camiada büyük bir pişmanlığa neden oldu.

2015 yılının yaz transfer döneminde Bursaspor'dan 7 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye imza atan ve geçen yıl yalnızca 3 milyon euro karşılığında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'e imza atan Ozan Tufan, İngiliz ekibinde gösterdiği performansla parmak ısırttı.

GOL KRALLIĞI YARIŞI VERİYOR

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Ozan Tufan performansıyla ilk 4 haftanın parlayan yıldızı oldu. Ozan bu performansıyla Championship'te ayın oyuncusu ödülüne aday gösterildi.

Tecrübeli yıldız Ipswich Town'dan Sam Morsy, Norwich City'den Gabriel Sara, Stoke City'den Andre Vidigal'le ayın oyuncusu olmak için yarışacak.

Ozan Tufan ayın oyuncusuna aday

Bu sezon Championship'te 4 maçta 4 gol kaydeden Ozan Tufan, gol krallığı yarışında 5. sırada yer alıyor.

İngiliz ekibine transfer olduğu günden bu yana 49 maçta forma şansı bulan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 12 gol kaydetti. Milli yıldız İngiliz ekibinde ortaya koyduğu performansla sarı-lacivertli camiada büyük bir pişmanlık yaratırken 'onu keşke satmasaydık' dedirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN