Fenerbahçe şampiyonluk yarışında yara aldı! Sarı-lacivertli taraftarlar ayaklandı: "Serdar Aziz'i kadro dışı bırakın"

Fenerbahçe şampiyonluk yarışında yara aldı! Sarı-lacivertli taraftarlar ayaklandı: "Serdar Aziz'i kadro dışı bırakın"

Süper Lig'in 14. haftasında evinde ağırladığı Giresunspor'a 1-2 mağlup olan Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in hataları sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı. Sosyal medyadaki bazı sarı-lacivertli taraftarlar, Giresunspor karşılaşmasındaki hataları nedeniyle 32 yaşındaki Serdar Aziz'in kadro dışı bırakılması istedi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Hakan Keleş yönetimindeki Giresunspor'u evinde ağırlayan Fenerbahçe, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamayarak rakibine 1-2 mağlup oldu.

Kanarya, bu sonuçla şampiyonluk yarışında ağır yara alırken sarı-lacivertli taraftarlar Serdar Aziz'e yoğun tepki gösterdi.

Süper Lig'in 14. haftasında evinde Giresunspor'u ağırlayan Fenerbahçe, 1-0 öne geçtiği ve 10 kişi kaldığı müsabakada üstünlüğünü koruyamayarak rakibine 1-2 mağlup oldu. Fenerbahçe'nin yediği her iki golde de ağır hatalar yapan sarı-lacivertli ekibin tecrübeli stoperi Serdar Aziz, karşılaşma sonunda sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Fenerbahçe-Giresunspor maçında Serdar Azizden kritik hatalar Tarihte bir ilk yaşandı

"SERDAR AZİZ KADRO DIŞI BIRAKILSIN"

Sosyal medyadaki bazı sarı-lacivertli taraftarlar, Giresunspor karşılaşmasındaki hataları nedeniyle 32 yaşındaki Serdar Aziz'in kadro dışı bırakılması istedi. Taraftarlar tecrübeli stopere 'Serdar Aziz kadro dışı bırakılsın' şeklinde tepki gösterdi.

jeso.jpg

"FENERBAHÇE OYUNCULARINI ATMAK KOLAY"

Karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Portekizli teknik adam Jorge Jesus ise maçın hakemi Arda Kardeşler'i hedef alarak şunları söyledi:

"Yine 1 kişi eksik kaldık. Bu sene ilginçtir ki 3'üncü kırmızı kartı gördük. Ligde Valencia, Batshuayi'nin ardından bugün Pedro kırmızı kart gördü. Fenerbahçe oyuncularını atmak kolay. Bugün kırmızı kart gösteren hakem, Konyaspor maçında Valencia'ya kırmızı kartı göstermişti. Takım 11-11 iken iyi performans gösteriyordu. Pedro atıldıktan sonra ilk yarının bitmesine 5 dakika vardı, dengemiz biraz bozuldu. İkinci yarı iyi başladık. 10 kişi olmamıza rağmen problem yaşamadık. Bu tarz şeyler futbolda olabiliyor. Ligde hala birinci sıradayız. Bugün olan oldu. Daha önceden sorsaydınız Dünya Kupası'ndan önce verilen aradan önce takımınız 1 puan farkla lider olacak deselerdi kabul ederdim. Ama şu an daha fazla puanla lideriz. Biz hala en üst sıradayız"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN