Fenerbahçe Süper Kupa maçına 9 kişiyle çıkıp 10 dakikada 5 kırmızı kart görecek!

Fenerbahçe Süper Kupa maçına 9 kişiyle çıkıp 10 dakikada 5 kırmızı kart görecek!

Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u evinde Djiku, Dzeko, Tadic ve Serdar Dursun'un golleriyle 4-2 yenen Fenerbahçe'de gözler Süper Kupa finaline çevrilirken, ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın 'Fenerbahçe bu maça 9 kişiyle çıkacak' sözleri adeta bomba etkisi yarattı. İşte Çakar'ın o değerlendirmeleri...

İRFAN CAN'IN UKALALIĞI MAÇI 1-1'E GETİRDİ

İlk yarı 4-1, 5-1 bitecekken 1-1 bitti. Adana Demirspor'un pozisyonu yokken İrfan Can Eğribayat'ın gereksiz rahatlığı, ukalalığı Adana Demirspor'a cesaret verdi. Balotelli hakikatten inanılmaz kilo almış, gidemiyor. Sadece Yusuf Sarı'nın ayağına bakan bir Adana Demirspor vardı. Sağ bekleri cezalıydı, Yusuf Erdoğan sol bek olmadığı için sol bek oynamak zorunda.

gkrderoxaaanx3s.jpg

ADANA DEMİRSPOR'UN PENALTISI VERİLMEDİ

Türk futbolunu yönetenlerden iğreniyorum, utanıyorum, Allah cezanızı versin. Maçın kırılma noktası var, Nani müthiş bir top atıyor Adana Demirsporlu oyuncu alıp giderken Oosterwolde faul yapıyor ve düşürüyor. Milyonlarca euro harcanıp VAR diye bir sistem getiriyorlar, VAR'da bu kadar hakem varken penaltı verilmedi. Olay dışarda başlıyor ama pozisyon içeride bitiyor. Bundan sonraki Fenerbahçe'nin maçlarına U19 maçlarını yöneten hakemleri versinler.

Adana Demirspor'un ikinci kalecisi gerçekten çok kötü, yediği 3 golde de büyük hatası vardı.

gkq9azrxqaaxmbt.jpg

Hikmet Karaman'la iftar yemeğinde bir araya geldik 30 dakikada 3 olur dedim, 30 dakikada 3 olursa hocalığı bırakırım dedi, olmadı ama Adana Demirspor gerçekten çok kırılgan ve kötü bir takım.

FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇINA 9 KİŞİYLE ÇIKACAK

Fenerbahçe Süper Kupa maçına 9 kişiyle çıkıp 5 dakikada 3-4 kırmızı kart görerek maçı bitirecek. Fenerbahçe yönetimi, sübyan gençleri kullanarak böyle bir şeye alet edemezsiniz. Doğu ve Güneydoğu'da kan davası olaylarında bazı aileler 15-16 yaşındaki çocukların eline silah verir git şu adamı vur derler, neden? Çünkü yaşı küçük az ceza alır diye. Süper Kupa maçında 18 yaşındaki çocukları sahaya sürüp büyük bir rezalet izletecekler. Sahaya 9 çocukla çıkıp 4-5 kırmızı kart görerek 5 dakikada maçı iptal ettirecekler. Asırlık çınar Fenerbahçe 18 yaşındaki çocukları böyle bir soytarılığa alet edemez, etmemeli.

Ali Koç 18 yaşındaki çocuklara hileyi, takiyeyi, hurdayı uğratıyorsun utanmıyor musun?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN