Fenerbahçe ve Ali Koç'a Koronavirüs tedbirlerine uymama soruşturması

Fenerbahçe ve Ali Koç'a Koronavirüs tedbirlerine uymama soruşturması

Fenerbahçe Kulübü ve Başkan Ali Koç, koronavirüs tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi.

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao Teixeira, GZT Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na saldırısı nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

TFF Hukuk Müşavirliği ayrıca Beşiktaş'ı; 'çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve talimatlara aykırı hareketler' nedeniyle PFDK'ya sevk etti. Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Adana Demirspor maçındaki 'talimatlara aykırı hareketleri' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN