Fenerbahçe’de santrfor transferi için çalışmalar hız kazandı. Trendyol Süper Lig’de yeni sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle hazırlanan sarı-lacivertliler, teknik direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda forvet hattına takviye yapmak istiyor. Fenerbahçe’nin bu bölgedeki öncelikli hedeflerinden biri Real Madrid forması giyen Endrick oldu.

İspanyol basınından Marca’nın haberine göre Brezilyalı genç yıldız, Real Madrid’de kalmak için sezon öncesinde önemli bir çaba gösterdi. Endrick’in, Jose Mourinho’nun gözüne girmek amacıyla tatilini yarıda keserek takıma erken katıldığı belirtildi.

20 yaşındaki futbolcunun antrenmanlarda elinden geleni yaptığı ve zaman zaman Mourinho’dan övgü aldığı kaydedildi. Ancak bu performansın Real Madrid kadrosunda kalması için yeterli olmadığı ifade edildi.

Habere göre Real Madrid’de Mbappe’nin yedeği olarak Levante’den transfer edilen 21 yaşındaki Carlos Espi düşünülüyor. Yan Diomande transferinin de tamamlanmasının ardından Endrick’in yeniden kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, bu gelişmelerin ardından genç golcünün kiralık transferi için temaslarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Endrick’i Şampiyonlar Ligi play-off sürecine yetiştirmeyi hedefliyor. Transferde Fenerbahçe’nin karşısına Roma da çıktı. Daha önce Mason Greenwood transferinde de sarı-lacivertlilerle yarışan İtalyan ekibi, Endrick için de devrede bulunuyor.

Roma Sportif Direktörü D’Amico’nun, Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer’den hemen önce Madrid’de görüşmeler yaptığı belirtildi. Bu hafta hem Kamer’in hem de D’Amico’nun, Endrick’i kendi takımlarına ikna etmek için yeniden Madrid’e gitmesi bekleniyor. Fenerbahçe yönetimi, Real Madrid’in kiralama kararını netleştirmesinin ardından transferde son adımı atmayı planlıyor.
