Fenerbahçe'den tarihi transfer hamlesi! 339 milyon euroluk süper golcü: 306 gol 97 asist...

Fenerbahçe'den tarihi transfer hamlesi! 339 milyon euroluk süper golcü: 306 gol 97 asist...

Sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek 'rüya takım' için kolları sıvadı. Kanarya, 339 milyon euroluk süper golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçti.

2 Nisan'da ligden çekilmeyi tartışacak olan Fenerbahçe, bir yandan da yeni sezonun transfer planlamasını yapmaya çalışıyor. Sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen sarı-lacivertli ekip, gözünü 339 milyon euroluk süper yıldıza dikti.

Trabzonspor maçında yaşanan olayların ardından yaşanan olaylar nedeniyle 2 Nisan'da ligden çekilmeyi tartışacak olan Fenerbahçe, bir yandan da sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye operasyonuna başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Fenerbahçe'nin Boşnak dünya yıldızı Edin Dzeko'yu kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Boşnak golcünün takımdan ayrılma ihtimalini değerlendiren Fenerbahçe, yeni golcüsünü İtalya'da buldu.

Kanarya, İtalyan devi Roma formasını terleten Belçikalı dünya yıldızı Romelu Lukaku'yu transfer listesine aldı. Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 30 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 339,22 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

I didn't know he was so important to Inter Milan' - Jose Mourinho rubbishes Romelu Lukaku transfer controversy as Roma striker braces for hostile reception at San Siro | Goal.com Singapore

Bu sezon Roma forması altında 37 karşılaşmada görev alan Belçikalı golcü, bu karşılaşmalarda takımı adına 18 gol 4 asiste imza attı. Roma'da kiralık olarak forma giyen yıldız golcünün 2026 yılına dek İngiliz devi Chelsea ile sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN