Fenerbahçe'den yüz yılın transferi! Kanarya dünya yıldızına imzayı attırıyor! 52 gol 92 asist! Ali Koç gözünü kararttı!

Fenerbahçe'den yüz yılın transferi! Kanarya dünya yıldızına imzayı attırıyor! 52 gol 92 asist! Ali Koç gözünü kararttı!

Avrupa karşılaşmasında büyük bir hüsrana uğrayan Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde kadrosuna katacağı yıldızlarla kötü gidişatı unutturmak istiyor. Fred'in eksikliğini çok hisseden Sarı-Lacivertliler, Fred'i aratmayacak yıldız orta sahayı kadrosuna katacak.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Trabzonspor karşılaşmasının ardından kötü gidişata dur diyemeyen Fenerbahçe, son olarak Avrupa Konferans Ligi'nde Nordsjaelland karşısında tarihin en büyük hezimetlerinden birini yaşadı.

nord.jpg

19 maçlık yenilgisizlik serisinin ardından yaşanan sakatlık krizinin ardından kötü gidişata giren Fenerbahçe, özellikle Avrupa Konferans Ligi'nde aldığı mağlubiyetlerle taraftarını memnun edemedi.

ismail1.jpg

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarı-Lacivertliler, yaz transfer döneminde uyguladığı planı sürdürmek istiyor. Tecrübeli isimlere yönelmek isteyen Fenerbahçe, kariyerinde kendini ispatlamış isimlere yönelecek.

fener.jpg

Geride kalan transfer döneminde kadrosuna Brezilyalı orta saha Fred'i katarak üst düzey performans sağlayan Sarı-Lacivertliler, sakatlanan tecrübeli oyuncunun yerini bir türlü dolduramadı.

fred.jpg

Devre arasında özellikle orta sahaya transfer yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler, yine tecrübeli isimlere yönelecek. Aradığı ismi Premier Lig'de bulan Fenerbahçe, Arsenal'in tecrübeli orta saha oyuncusunu Jorginho'yu transfer etmek istiyor.

jorginho.jpg

Kariyerinde 52 gol atan deneyimli isim 92 golün de asistini yaptı. Jorginho'nun da yeni bir maceraya atılmak için istekli olduğu iddia edildi.

jorginho1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN