Fenerbahçeli taraftarlar Marmaray'ı protesto etti: Ek sefer düzenlendi

Fenerbahçeli taraftarlar Marmaray'ı protesto etti: Ek sefer düzenlendi

Kadıköy'de Fenerbahçe- Ümraniyespor karşılaşmasının ardından evlerine gitmek için Marmaray'ı seçen taraftarlar, saat 00.00'dan sonra seferlerin bitmesi dolayısı ile zor durumda kaldı. İstasyonu dolduran Fenerbahçeli taraftarlar, ilerleyen dakikalarda belirtilen ek seferin gelmesi ile evlerinin yolunu tuttu.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta karşılaşmasında Süper Lig'in yeni ekiplerinden Ümraniyespor'u ağırladı.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde Süper Lig'de ilk maçına çıkan Fenerbahçe, son dakikalarda bulduğu golle bir puanı kurtardı.

Karşılaşmanın bitmesinden sonra evlerine gitmek için Marmaray'ı seçen taraftarlar, saat 00.00'dan sonra seferlerin bitmesi dolayısı ile zor durumda kaldı. Söğütlüçeşme istasyonuna gelen taraftarlar, bir sefer daha bulunduğunun belirtilmesi üzerine biletlerini basarak turnikeden giriş yaptı.

Ancak beklenen tren bir türlü gelmeyince taraftarlar bu kez duruma tepki gösterdi. Bu bekleyiş yerini protestoya bırakırken, taraftarlar ek sefer düzenleneceği yönündeki duyurunun ardından rahat bir nefes aldı.

İstasyonu dolduran Fenerbahçeli taraftarlar, ilerleyen dakikalarda belirtilen ek seferin gelmesi ile evlerinin yolunu tuttu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN