Fenerbahçelilere kötü haberi Ali Koç verdi! Süper yıldız sezonu tamamen kapattı

Fenerbahçelilere kötü haberi Ali Koç verdi! Süper yıldız sezonu tamamen kapattı

Süper Lig'de yenilgisiz olarak yoluna devam eden Fenerbahçe oynadığı oyunla herkesin beğenisini kazanmış durumda. En son ligde zorlu rakip Çaykur Rizespor'u mağlup ederek hanesine 3 puan yazdıran sarı-lacivertlilere kötü haberi başkan Ali Koç duyurdu. Süper yıldız sezonu kapattı. Nisan ayına kadar yeşil sahalardan uzak kalacak.

Bu senenin en büyük şampiyonluk adaylarından olan Fenerbahçe yoluna yenilgisiz olarak devam ediyor. Oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan sarı-lacivertli ekipten şok etkisi yaratacak haber geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yutkuna yutkuna duyurdu. Luan Peres sezonu tamamen kapattı!

jkkjkj-21.jpg

ALİ KOÇ KÖTÜ HABERİ VERDİ: SÜPER YILDIZ SEZONU KAPATTI

Katıldığı TV kanalında önemli bilgiler veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Almanya’nın Münih şehrinde sol dizinden ameliyat olan Luan Peres’in son ağlık durumu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Acı haberi Fenerbahçe taraftarı ile paylaşan Başkan Ali Koç, "Luan Peres'e geçmiş olsun, Nisan'a kadar oynayamayacak” dedi.

kjjkkj-6.jpg

Ali Koç çapraz bağ sakatlığının ardından bireysel çalışmalara başlayan Lincoln Henrique’nin de Kasım ayına kadar oynayamayacağını söyledi. Koç, “Lincoln Henrique, Kasım'a kadar yok” diye konuştu.

23 MAÇTA 1 GOL 1 ASİST

Fenerbahçe’nin geçen sezon Marsilya takımından 5 milyon 225 bin euro ve 237 bin 500 euro bonus karşılığında kadrosuna kattığı Luan Peres, çıktığı 23 maçta 1 gol attı, 1 asist yaptı. Öte yandan 29 yaşındaki futbolcunun Transfermarkt'a göre değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN