Fenerbahçe'nin yıldızı takıma veda ediyor! İngiltere'ye transfer oluyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Fenerbahçe'nin yıldızı takıma veda ediyor! İngiltere'ye transfer oluyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Fenerbahçe'nin yıldız ismine İngiltere yolu gözüktü. Kanarya'nın yıldız golcüsü İngiliz ekibine transfer olmak için şimdiden geri sayıma geçti. Yıldız golcünün yeni durağı herkesi şaşırttı.

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında bu akşam deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak Fenerbahçe, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı. Kanarya'da ilk yolcu belli oldu. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi, İngiltere'ye transfer olmak için geri sayıma geçti. Kanarya'nın golcü isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Fotomaç'ın haberine göre; İngiltere Championship ekibi Leeds United Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldız golcüsü Michy Batshuayi'ye kancayı taktı. İngiliz ekibinin Premier Lig'e yükselmesi halinde yıldız golcü için harekete geçeceği ve Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon özellikle oyuna sonradan dahil olduğu karşılaşmalarda skor katkısı üretti. Belçikalı yıldız, bu sezon Fenerbahçe forması altında 35 karşılaşmada görev alırken takımına 20 gol 5 asistlik katkı sundu.

Michy Batshuayi ile yollar ayrılıyor - Fenerbahçe'nin kazanacağı bonservis bedeli | Transfermarkt

Geçen sezondan bu yana Fenerbahçe formasını terleten Belçikalı yıldız, Fenerbahçe forması altında toplamda 67 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 40 gol 5 asiste imza attı.

İngiliz ekibinin sezon sonunda Fenerbahçe'nin kapısını çalmasına kesin gözüyle bakılırken Belçikalı golcünün de İngiliz ekibine transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN