Fenerbahçe'ye 36 milyon euroluk golcü! Kanarya eski yıldızını geri getiriyor! 108 gol 34 asist...

Fenerbahçe'ye 36 milyon euroluk golcü! Kanarya eski yıldızını geri getiriyor! 108 gol 34 asist...

Ara transfer döneminde bombaları peş peşe patlatan Fenerbahçe, bu kez 36 milyon euroluk eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Ara transfer döneminin en hareketli takımı olan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katarak kış transfer sezonuna hızlı bir gi riş yapan Fenerbahçe, bu kez hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvadı. Kanarya, 36 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Sarı-lacivertli ekip, eski yıldızını transfer etmek için çalışmalara başladı.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe, bu kez golcü transferi için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya, Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile yollarını ayırması halinde eski yıldızı Vedat Muriç'i kadrosuna katmak için hamle yapacak. Sarı-lacivertli ekibin bu transfer için şimdiden düğmeye bastığı ve İspanyol ekibi Mallorca ile görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 29 yaşındaki golcü futbolcu, bu sezon İspanyol ekibinde 15 maçta görev alırken takımına 4 gol 2 asistlik katkı sundu.

2020-21 sezonunda Fenerbahçe formasını terleten tecrübeli golcü, Fenerbahçe forması altında görev aldığı 36 maçta, takımına 17 gol 7 asistlik katkı sunmuştu.

Vedat Muriqi bin pişman etti! İspanya'da yer yerinden oynadı...

Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 36 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Kosovalı golcü, futbol hayatı boyunca toplamda 366 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 108 gol 64 asiste imza attı. Yıldız golcünün Fenerbahçe'ye dönmeye sıcak bakabileceği öne sürüldü. Kanarya'nın golcü futbolcuyu transfer listesine alması sarı-lacivertli taraftarlarda büyük heyecan yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN