Fenerbahçe’ye ceza vermek için TFF sabahtan akşama kadar video izliyor

Fenerbahçe’ye ceza vermek için TFF sabahtan akşama kadar video izliyor

(FB Haberleri…) Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Ahmet Konanç, Trabzonspor maçından sonra 'Mevzu Fenerbahçe' programında yaptığı açıklamada Oosterwolde hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. Konanç, TFF'nin Hollandalı yıldıza ceza vermek için sabah akşam görüntü izlediğini belirtti.

Süper Lig'in 30 haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra çıkan olayları Youtube kanalında değerlendiren Ahmet Konanç, Oosterwolde'nin ceza alacağını duyurdu. İşte ünlü yorumcunun açıklamaları...

GÖRÜNTÜLER TOPLANDI FIFA'YA GÖNDERİLECEK

Djiku'nun Fransa basınına yaptığı açıklamalar var. Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra Djiku yaşananları bir bir anlattı. Dzeko 'bize çıkan kartlar rakiplerimize çıkmıyor' diyen bazı yabancı futbolcuların yurtdışı röportajları çıkacak. Fenerbahçe'de yabancı futbolcular Galatasaray'ın hakemler tarafından kayrılmasına oldukça tepkili. Trabzonspor maçında Fenerbahçeli yıldızların, Emre Kartal'ın ve teknik heyetin nasıl ölümle burun buruna kaldıkları ortaya çıktı. Buna dair tüm görüntüler toplandı Fenerbahçe bu görüntüleri FIFA'yla paylaşmaya gidecek.

18264276.jpg

Fenerbahçe'de yabancı futbolcular Galatasaray ile aralarında bir eşitsizlik olduğunu düşünüyorlar. Fenerbahçe'de yıldız futbolcular Galatasaray'ın hakemler tarafından korunduğunu kollandığını düşünüyorlar. Edin Dzeko'nun Avrupa basınına bu konuyla ilgili röportajları olacak.

FENERBAHÇE'YE CEZA GELİRSE GALATASARAY'IN ELİ GÜÇENECEK

Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra yönetimin harekete geçtiği ve birçok görüntüyü topladığı belirtildi. Eğer Fenerbahçe'ye ya da futbolculara herhangi bir ceza gelirse o görüntüler FIFA'ya gönderilecek. Trabzonspor ceza alsa hatasını kabul etse ne olur? Burada olan Fenerbahçe'ye olacak. Alınacak herhangi bir cezada Galatasaray şampiyonluk yarışında eli daha güçlü olacak.

OOSTERWOLDE KURBAN EDİLECEK

Duyumlarıma göre yerdeki adama tekme attığı için Oosterwolde için dosya hazırlanıyormuş, Oosterwolde'ye ceza vermek için günlerdir görüntü izliyorlar, Oosterwolde'yi kurban edecekler. FIFA maçı buraya kadar getiren Halil Umut Meler'in kokartını elinden almalı. Riva'dan 'maçı sakın tehir etme, devam ettir' uyarısı geldiyse yazıklar olsun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN