Fenerbahçe'ye şartsız, bonussuz, tek kalemde 30 milyon euro! Sacha Boey, Arda Güler, Kim Min Jae hepsinin bonservisi unutulacak

Fenerbahçe'ye şartsız, bonussuz, tek kalemde 30 milyon euro! Sacha Boey, Arda Güler, Kim Min Jae hepsinin bonservisi unutulacak

2018 yılında Nec Nijmegen'den 1.4 milyon euro'ya transfer edilen, 6 yılda piyasa değerini tam 20 katına çıkaran yıldız için Arsenal'in 30 milyon euro'luk teklif yapacağı öğrenildi. Oynadığı futbolla göz kamaştıran 24 yaşındaki oyuncunun Tottenham, Napoli ve Liverpool tarafından da takip edildiği kaydedilirken, milli futbolcunun bonservis bedelinin Boey, Arda Güler ve Kim Min Jae'yi unutturacağı belirtildi.

Dün Premier Lig'in 30. haftasında M.City ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak şampiyonluk iddiasını sürdüren Arsenal bir yandan o çok özlediği mutlu sona ulaşmak isterken, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor...

FERDİ KADIOĞLU OSAYİ SAMUEL İSMAİL YÜKSEK SZYMANSKİ...

Ferdi Kadıoğlu, Osayi Samuel, İsmail Yüksek ve Sebastian Szymanski gibi isimlerden ciddi kârlar elde etmeyi hedefleyen sarı-lacivertlilerde yıldız isme dev bir talip çıktı.

BEN WHİTE'IN YERİNE FERDİ KADIOĞLU

İngiltere’de yayın yapan ve Arsenal’i yakından takip eden Football London’da yer alan habere göre Kırmızı-Beyazlılar, 24 yaşındaki oyuncuyu öncelikli transfer hedefi olarak belirledi.

resim-2023-11-25-204545466.png

İSTATİSTİKLERİ ARTETA'YI BÜYÜLEDİ

Menajer Mikel Arteta’nın sakatlıklar nedeniyle sol bekte sıkıntı yaşadığı ve bu bölgeye mutlaka transfer istediği belirtildi. Ferdi’nin bu sezon Fenerbahçe’nin bir maçı dışındaki tüm karşılaşmalarında forma giydiği, her iki kanatta oynayabildiği, Süper Lig’de yüzde 85 pas isabeti ve maç başına 7 ikili mücadele kazandığına vurgu yapıldı.

TOTTENHAM LİVERPOOL VE NAPOLİ DE DEVREDE

Football London, Milli yıldızla ilgilenen tek takımın Arsenal olmadığını, Liverpool, Tottenham ve Napoli’nin de oyuncuyu yakından takip ettiğini yazdı. Ayrıca Fenerbahçe’nin bonservis beklentisinin de yüksek olacağına dikkat çekildi.

FENERBAHÇE EN AZ 30 MİLYON EURO İSTİYOR

Sarı-Lacivertliler, EURO 2024 sonrası Ferdi Kadıoğlu için birden fazla teklif bekliyor. Yıldız futbolcunun Avrupa Şampiyonası’nda sergileyeceği performansa bağlı olarak bonservis beklentisi 30 milyon Euro’ya kadar çıkabilir. 2018'de 1.4 milyon euro'ya transfer edilen Ferdi'nin yaklaşık 20 katına transfer olma ihtimali Sarı Lacivertli camiada büyük sevinç yarattı. Yıldız futbolcu hakkında geçtiğimiz aylarda bir açıklama yapan Ali Koç 'Ferdi Kadıoğlu'nun bu son sezonu olabilir' ifadelerini kullanmıştı. Milli oyuncu Cocu döneminde kadroya dahil edilmişti.

Daha önce Galatasaray Sacha Boey'i 30 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e gönderirken, Fenerbahçe Arda Güler'i 20+10 milyon euro'ya, Kim Min'i ise 18 milyon euro'ya Napoli'ye satmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN