FIFA'dan Trabzonspor'a şok ceza adımı! 22 milyonluk borç davalık oldu! Ertuğrul Doğan kara kara düşünüyor! Kulübün borcu artıyor

FIFA'dan Trabzonspor'a şok ceza adımı! 22 milyonluk borç davalık oldu! Ertuğrul Doğan kara kara düşünüyor! Kulübün borcu artıyor

Teknik direktör Abdullah Avcı ile sezona devam eden Trabzonspor'da FIFA davası şok etkisi yarattı. Kulübün borcu her geçen gün artarken, oyuncu borçları da kulübün belini büküyor.

Sezon başında deneyimli teknik adam Nenad Bjelica ile transfer dönemini geçiren Trabzonspor kadrosuna birçok oyuncu katarken, milyonlarca euro para ödendi. Yapılan transferle yaklaşık olarak 13 milyon euro ödeyen Bordo-Mavililer oyuncu satışından neredeyse kazanç elde edemedi.

ertugrul2.jpg

Kadrosuna 16 yeni isim transfer eden Trabzonspor, en yüksek bonservis bedelini genç orta saha Batista Mendy'e verdi. Mendy için 4 milyon euro ödeyen Fırtına, Orsic, Umut Güneş, Baniyya ve Onuachu için 7 milyon euro transfer bedeli ödedi.

mendy.jpg

Takımdan ayrılan isimlerden sadece Djaniny ve Doğucan'dan bonservis bedeli kazanan Bordo-Mavili takım, sadece 1.5 milyon euro kazandı.

dj.jpg

Sezon başında Udinese'den kadroya kiralık olarak katılan Benkovic için ödenmesi gereken 237 bin 500 euro ücreti ödemeyen Trabzonspor FIFA'da davalık oldu. FIFA Udinese'nin söz konusu şikayetini değerlendirmeye aldı.

benkovic.jpg

Fırtına'nın sezon başında Sivasspor'a gönderdiği tecrübeli forvet oyuncusu Fode Koita'nın da Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet ettiği öğrenildi. 476 bin euro alacağı olduğunu iddia eden Koita'nın da davası FIFA tarafından değerlendirmeye alındı.

koita.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN