'Florya'nın istenmeyen adamı' rahat durmuyor! Önce Kerem Demirbay ardından İcardi ile kavga iddiası

'Florya'nın istenmeyen adamı' rahat durmuyor! Önce Kerem Demirbay ardından İcardi ile kavga iddiası

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilmesine karşın istikrarsız performansıyla Galatasaray taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan yıldız futbolcunun Florya'da önce Kerem Demirbay ardından İcardi ile tartıştığı iddia edildi...

Galatasaray'ın başına şampiyonluk sevinci yaşayan ve art arda kazanma rekorları kırarak Sarı Kırmızılı kulübün tarihine geçen Okan Buruk'un bu sefer bir başka rekorun peşinde olduğu ortaya çıktı...

OKAN BURUK LUCESCU'NUN REKORUNA ORTAK OLMUŞTU

Süper Lig'de geçen sezon son 3, bu sezon da 15 iç saha maçından galibiyetle ayrılarak, Mircea Lucescu'nun 18 maçlık iç saha galibiyet serisi rekoruna ortak olan Buruk, takımıyla birlikte Hatay karşısında sahadan galibiyetle ayrılması durumunda, bu rekorun tek başına sahibi olacak.

1685427476781-okan.jpg

Aslan, tecrübeli hocasıyla ligde sadece Hatay'a kaybetti ve an itibarıyla da ligde çıktığı 11 mücadeleden de zaferle ayrılmayı başardı.

ZAHA: İCARDİ İLE ARAMIZDA SORUN YOK

Sosyal medyada yayın yapan Wilfried Zaha, takım arkadaşı Mauro İcardi ile arasında problem olmadığını açıkladı.

f7wlrc7waaajqjd.jpg

Fildişi Sahilli oyuncu, "Mauro ile birbirimizi sosyal medyada takip etmiyoruz diye niye aramızın kötü olduğunu düşünüyorsunuz?" dedi.

BİZ TAKIM ARKADAŞIYIZ

Icardi ile hiçbir sorun olmadığını belirten Zaha, "Bizim aramız gayet iyi, sosyal medyadan herkesi takip edemeyiz. Bu aramızın iyi olmadığı manasına gelmez. Biz takım arkadaşıyız!" açıklamasında bulundu. Galatasaray'da bu sezon 37 maça çıkan yıldız futbolcu, 10 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

ZAHA SEZON SONUNDA GİDEBİLİR

Zaman zaman hakkında 'Florya'nın istenmeyen adamı' haberleri yapılan Zaha'nın sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fildişili yıldızın 'İlk senemde adaptasyon sorunu yaşadım' ifadeleri oldukça dikkat çekmişti. Zaha'nın daha önce Kerem Demirbay'la da tartıştığı iddia edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN