Fred Kasımpaşa maçında sahada olacak mı?

Fred Kasımpaşa maçında sahada olacak mı?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Fred'in, bu akşamki maçta oynayıp oynamayacağı netlik kazandı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile amansız bir şampiyonluk rekabeti içerisinde olan Fenerbahçe, 28. hafta maçında Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak. Mücadelede puan kaybına tahammülü olmayan Kanarya'da, Brezilyalı yıldız Fred'in akşamki maçta oynayıp oynamayacağı netlik kazandı.

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal tarafından Fred riske edilmedi. Brezilyalı oyuncu Kasımpaşa maçının kadrosunda yer almayacak.

Bu sezon 21 resmi maçta Fenerbahçe formasını terleten Fred, 6 asistlik performansa imza attı. Kanarya, Brezilyalı yıldızın forma giydiği maçlarda yenilgi yüzü görmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN