Futbol dünyasını yasa boğan ölüm: Her şey 15 günde oldu! Bakan Bak'tan taziye mesajı

Futbol dünyasını yasa boğan ölüm: Her şey 15 günde oldu! Bakan Bak'tan taziye mesajı

Antalya şehrinin takımında forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, hayatını kaybetti. Şoke eden vefat sonrası futbol dünyasından taziye mesajları geldi. İşte detayları...

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor'un 29 yaşındaki futbolcusu Mümin Talip Pazarlı, kan kanseri nedeniyle 18 Şubat 2024 Pazar günü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 2023-2024 futbol sezonu devre arasında Ankara Demirspor'dan Serik Belediyespor'a transfer olan stoper Mümin Talip, 2024 Ocak ayında rahatsızlandı. Serik'teki özel bir hastaneye başvuran futbolcuya, kan kanseri teşhisi konuldu.

Daha sonra İstanbul Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edilen Mümin Talip Pazarlı, uygulanan tedaviye rağmen kurtarılamadı.

Serik Belediyespor Başkanı İbrahim Şahin, yaptığı açıklamada, "Bu sabah kendisini kaybettik. Camia olarak çok üzgünüz. Kendisi dürüst ve karakterli bir futbolcuydu. Tüm futbol camiasının başı sağ olsun" dedi.

mumin-talip-pazarli-oldu-mu-hastaligi-neydi-3.jpg

BAKAN BAK'TAN TAZİYE MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, kan kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Mümin Talip Pazarlı için taziyede bulunduğu mesajında, "TFF 2. Lig'de yer alan Serik Belediyespor Kulübünün 29 yaşındaki futbolcusu Mümin Talip Pazarlı'nın vefat ettiğini derin bir teessürle öğrendim. Merhum Mümin Talip Pazarlı'ya Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, Serik Belediyespor Kulübü başta olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

mumin-talip-pazarli-oldu-mu-hastaligi-neydi-4.jpg

"HER ŞEY 15 GÜN İÇİNDE OLDU"

Büyükçekmece'deki Güzelce Merkez Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazına Serik Belediyespor'un yöneticileri, teknik heyeti, futbolcuları, merhumun ailesi ve sevenleri katıldı.

Mümin Talip Pazarlı'nın takım arkadaşı Emre Toptan, herkesin çok üzgün olduğunu belirterek, "Her şey 15 gün içerisinde oldu. Tedavi olur ve aramıza geri döner diye düşünüyorduk. Şok içerisindeyiz. Mekanı cennet olur inşallah. Çok sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Allah ailesine ve dostlarına sabır versin" ifadelerini kullandı.

Mümin Talip Pazarlı'nın naaşı, cenaze namazının ardından Güzelce Mezarlığı'na defnedildi.

mumin-talip-pazarli-oldu-mu-hastaligi-neydi-2.jpg

mumin-talip-pazarli-oldu-mu-hastaligi-neydi-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN