Futbolcu Salah'tan İsrail tepkisi: Yeter artık

Futbolcu Salah'tan İsrail tepkisi: Yeter artık

Futbolcu Muhammed Salah, İsrail'in saldırılarına Twitter'dan tepki göstererek, İngiltere Başbakanı Boris Johnson dahil tüm dünya liderlerine çağrıda bulundu.

Liverpool'da oynayan Mısırılı futbolcu Muhammed Salah, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya ve Filistinlilere saldırılarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Salah, İngiltere Başbakanı Boris Johnson dahil tüm dünya liderlerine çağrıda bulundu.

"YETER ARTIK"

Twitter'dan yaptığı paylaşımda Salah, Başbakan Johnson'ı da etiketleyerek, "Son 4 yıldır evim olan ülkenin Başbakanı (Johnson) dahil olmak üzere tüm dünya liderlerini masum insanlara yönelik şiddet ve öldürülmesinin derhal durdurulması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çağırıyorum. Yeter artık" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN