Futbolcular kupa töreninde ölen arkadaşlarını unutmadı

Futbolcular kupa töreninde ölen arkadaşlarını unutmadı

Dün gerçekleşen Fenrbahçe derbisinin ardından şampiyonluunu işan eden Galatasaray’da futbolcular Abdülkerim Bardakcı ve Emre Taşdemir, trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu oyuncu Ahmet Çalık'ın olduğu formayla çıkarken, Adekugbe de deprem felaketinde hayatını kaybeden Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'yu andı.

Şampiyonluk kutlamasında sahaya çıktıkları şarkılarla dikkat çeken futbolcular ayrıca formlarıyla da dikkat çektiler.

Futbolculardan Abdülkerim Bardakcı ve Emre Taşdemir, giydikleri forma ve seçtikleri parçalarla bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Ahmet Çalık'ı andı. Emre Taşdemir, şampiyonluk kutlamasına Ahmet Çalık'ın fotoğrafını öperek çıktı. Gökhan Kırdar'ın Yerine Sevemem" şarkısına tüm tribünler eşlik etti.

1-013.jpg

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Abdülkerim Bardakcı da Ahmet Çalık formasıyla kutlamalara çıktı. Bardakcı'nın sahaya çıktığı esnada Sezen Aksu'nun Yalnızca Sitem şarkısı çaldı. Abdülkerim Bardakcı ve Teknik Direktör Okan Buruk gözyaşlarını tutamadı.

2-004.jpg

DEPREMZEDE ARKADAŞINI ANDI

Devre arasında Atakaş Hatayspor'dan takıma katılan Sam Adekugbe, seremoniye çıkarken gözyaşlarına hakim olamadı. Adekugbe, ülkemizde yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'yu andı.

3.jpg

Kanadalı futbolcu Adekugbe, Atsu'nun forma numarası olan '30'u işaret ederek şampiyonluğu arkadaşına adadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN