Futbolseverler bu habere üzülecek! Efsane futbolcu Pele'nin durumu ağırlaştı

Futbolseverler bu habere üzülecek! Efsane futbolcu Pele'nin durumu ağırlaştı

Brezilyalı eski futbolcu Pele’nin kanser tedavisi gördüğü hastane, futbol efsanesinin hastalığının ilerlediğini açıkladı.

Futbol otoritelerine göre gelmiş geçmiş en iyi futbolcular arasında gösterilen ve üç kez dünya kupasını kaldıran Pele, üç haftadan uzun bir süredir hastanede tedavi altında. Sao Paulo'da bulunan The Hospital Israelita Albert Einstein Hastanesi, yaptığı açıklamada Pele’nin kanser hastalığının ilerleme gösterdiğini, böbrek ve kalp bozuklukları nedeniyle daha fazla bakıma ihtiyaç duyduğunu açıkladı.

Eylül 2021’de kalın bağırsağından bir tümör alınan Pele, o tarihten bu yana düzenli bir tedavi görüyordu. Hastane, ilk olarak Pele'nin “solunum yolu enfeksiyonu tedavisine iyi yanıt verdiğini" söylemiş ve "kemoterapi tedavisinin yeniden değerlendirildiğini" eklemişti.

Pele'nin kızı Kely Nascimento ise sosyal medyada yaptığı paylaşımda babasının Noel’i hastanede geçireceğini söyledi.

mhvx8bpdxeyvdluwxjolug.webp

Milli formayla 1958, 1962 ve 1970 yıllarında Dünya Kupası’nı kaldıran Pele için Dünya Kupası 2022 Katar'da Brezilyalı oyuncular sahada Pele posteri açmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN