Galatasaray 52 milyon euroluk süper yıldızı transfer ediyor! 124 gol 56 asist... Yer yerinden oynayacak!

Galatasaray 52 milyon euroluk süper yıldızı transfer ediyor! 124 gol 56 asist... Yer yerinden oynayacak!

Kış transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray, yaz transfer sezonunda bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Alsan, 52 milyon euroluk süper yıldızı gözüne kestirdi.

Bu sezon tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 52 milyon euroluk süper yıldızı sezon sonunda kadrosuna katmak için şimdiden çalışmalara başladı. Aslan, tarihi tarihi transfer hamlesi için düğmeye bastı.

Sezonu ilk 2 sıra içerisinde tamamlamasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray, gelecek sezonun transfer harekatına şimdiden başladı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

Kış transfer sezonunda Derrick Köhn ,Carlos Vinícius ve Serge Aurier'i kadrosuna katan Galatasaray, asıl bombayı yazın patlamayı hedefliyor.

A Spor'un haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, İtalyan devi Roma'da forma giyen İtalyan golcü Stephan El Shaarawy'yi transfer listesine aldı. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız golcü için sezon sonunda İtalyan ekibinde resmi teklif yapması bekleniyor.

Aslan'ın tecrübeli sol kanatın sözleşmesinin 2025'te bitmesini büyük bir avantaj olarak gördüğü ileri sürüldü. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 31 yaşındaki İtalyan golcü, bu sezon Roma forması altında 29 karşılaşmada görev alırken takımına 3 gol 5 asistlik katkı sundu.

Beşiktaş'ın El Shaarawy ısrarı sürüyor

31 yaşındaki İtalyan yıldız için bugüne dek toplam 52 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Futbol hayatı boyunca 488 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, bu karşılaşmalarda 125 gol 56 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN