Galatasaray, Avrupa'ya mağlubiyetle başladı! UEFA ülke puanları güncellendi: İşte Türkiye'nin sıralaması

Galatasaray, Avrupa'ya mağlubiyetle başladı! UEFA ülke puanları güncellendi: İşte Türkiye'nin sıralaması

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Eintracht Frankfurt’a 5-1 mağlup olan Galatasaray, sezona kötü başladı. İlk maçların ardından UEFA ülke puanı tablosu da güncellendi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025/26 sezonunun ilk haftası sona erdi. Temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Eintracht Frankfurt’a 5-1 yenilerek Devler Ligi’ne puansız başladı.

Maça hızlı giren sarı-kırmızılılar, 8. dakikada Yunus Akgün’ün attığı golle öne geçti. Ancak üstünlüğünü koruyamayan temsilcimiz, özellikle ilk yarının son bölümünde yediği gollerle oyundan düştü ve sahadan farklı bir mağlubiyetle ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi’nde ilk hafta karşılaşmalarının tamamlanmasıyla birlikte UEFA ülke puanı sıralaması da güncellendi. Galatasaray’ın Frankfurt deplasmanında aldığı yenilgi ülke puanına katkı sağlamadı.

GÜNCEL ÜLKE PUANI

1. İNGİLTERE: 95.894

2. İTALYA: 85.088

3. İSPANYA: 79.453

4. ALMANYA: 75.545

5. FRANSA: 68.248

6. HOLLANDA: 61.866

7. PORTEKİZ: 57.866

8. BELÇİKA: 55.750

9. TÜRKİYE: 43.600

10. ÇEKYA: 40.500

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN