Eski Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, Kovid-19'a yenildi

Eski Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, Kovid-19'a yenildi

Eski Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, Kovid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Galatasaray Kulübü'nün yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını duyurduğu Galatasaray Divan Kurulu üyesi ve eski tahkim kurulu başkanı Türker Arslan, Kovid-19 sebebiyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Türker Arslan, Nisan ayının başından beri Kovid-19 tedavisi görüyordu. 78 yaşındaki sarı kırmızılı yönetici, 4 Nisan'da yoğun bakıma alınmıştı.

Spor hayatına Galatasaray'da başlayan Arslan, daha sonra sarı kırmızılılarda yöneticilik yaptı. Türker Arslan, Futbol Federasyonun da görev aldı ve Tahkim Kuruluna başkanlık etti.

Arslan, Türkiye Olimpiyat Komitesi'nin mevcut yönetim kurulunda da yer alıyordu.

GALATASARAY BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Galatasaray Kulübü, Türker Arslan'ın vefatı deneniyle sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı: 

"Kulübümüzün Divan Kurulu üyesi, TFF Tahkim Kurulu eski başkanı, ülkemizin yetiştirdiği değerli hukukçulardan olan Türker Arslan’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN