Galatasaray maçına saatler kala Trabzonspor'da sürpriz ayrılık: Abdullah Avcı'nın vazgeçilmeziydi! Yeni takımı herkesi şaşırttı

Galatasaray maçına saatler kala Trabzonspor'da sürpriz ayrılık: Abdullah Avcı'nın vazgeçilmeziydi! Yeni takımı herkesi şaşırttı

Bu akşam deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da dev maça saatler kala sürpriz bir ayrılık yaşandı. Geçtiğimiz günlerde Yusuf Erdoğan ve Jean Evrard Kouassi ile yollarını ayıran bordo-mavili takım bu kez geçen yıl kazanılan şampiyonlukta büyük rol oynayan Djaniny Tavares ile yollarını ayırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında bu akşam deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak son şampiyon Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Kış transfer sezonunda herhangi bir transfere imza atmayan bordo-mavili takımda, Yusuf Erdoğan ve Jean Evrard Kouassi'nin ardından bir ayrılık daha yaşandı.

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, bu akşam deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak. Rakibinin 12 maçlık galibiyet serisini sona erdirmek isteyen Karadeniz ekibinde, dev maça saatler kala sürpriz bir ayrılık yaşandı.

DEV DERBİYE SAATLER KALA DJANİNY VEDA ETTİ

Son olarak bordo-mavili takımın 2-0 galibiyetiyle sona eren Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında Karadeniz ekibinin formasını terleten 31 yaşındaki golcü futbolcu Djaniny Tavares Semedo, oyundan çıkarken yuhalanmış ve taraftarların tepkisine beden diliyle sitem ederek karşılık vermişti.

Trabzonspor'un 2500. golü Djaniny'den - Son Dakika Haberleri​​​​​​​

beIN Sports’un haberine göre; Galatasaray karşısında ilk 11'de sahaya çıkması beklenen Djaniny, maça saatler kala bordo-mavili takımla yollarını ayırdı. BAE'den gelen transfer teklifini kabul eden Yeşil Burun Adalı santrfor, sezon sonuna kadar Al Sharjah formasını kiralık olarak terletecek.

SÖZLEŞMESİ UZATILMIŞTI

Sezon başında sözleşmesi 2025 yılına kadar uzatılan ancak beklenen performansı veremeyen golcü futbolcu, Trabzonspor'a 2020 yılının yaz transfer döneminde transfer olmuştu. Djaniny, bordo-mavili formayı 94 maçta terletirken takımına 20 gol 9 asistlik katkı sağlamıştı.

Tecrübeli golcü geçen sezon elde edilen Süper Lig şampiyonluğunda takımına 11 gol 4 gol gollük katkı sağlarken bu sezon yalnızca 2 asiste imza atarak gol atamadı. Djaniny, bu sezon bordo-mavili formayı 27 karşılaşmada terletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN