Galatasaray, Portekiz'in süper yıldızını transfer ediyor! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi: 122 gol 93 asist...

Galatasaray, Portekiz'in süper yıldızını transfer ediyor! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi: 122 gol 93 asist...

Süper Lig'de liderliği ele geçiren Galatasaray, yılın transfer bombasını patlatmak için düğmeye bastı. Aslan, Portekiz'in süper yıldızını transfer etmek için kolları sıvadı.

Süper Lig'in yeni lideri Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gelecek sezon transfer operasyonuna şimdiden başladı.

Kış transfer sezonunda Derrick Köhn,Carlos Vinícius ve Serge Aurier'i kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yaz transfer döneminde yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılı ekip, Belçikalı yıldız Mertens'in sezon sonunda futbolu bırakması yerine golcü futbolcunun yerine transfer edeceği ismi şimdiden belirledi. Sarı-kırmızılı ekip, gözünü Portekiz'e dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Gelecek sezonun transfer planlamasını şimdiden yapmaya başlayan Galatasaray, Okan Buruk'un transfer raporu doğrultusunda adımlarını atıyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekibin Portekiz devi Benfica'da forma giyen Rafa Silva'yı transfer gündemine aldığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan Portekizli yıldı, bu sezon görev aldığı 35 karşılaşmada 14 gol 12 asiste imza attı.

2016 yılından bu yana Benfica formasını terleten 30 yaşındaki golcü futbolcu, futbol hayatı boyunca 484 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 123 gol 94 asiste imza attı. Portekiz formasını 25 maçta terleten golcü futbolcu, ülkesine 4 asistlik katkı sundu.

Sarı-kırmızılı ekibin, devre arasında temasa geçtiği Rafa Silva için yaz transfer döneminde de hamle yapması bekleniyor.

Rafa - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN