Ara transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala Galatasaray’dan dikkat çeken bir hamle geldi. Sarı-kırmızılı ekip, daha önce kadrosunda yer alan Sacha Boey’i yeniden gündemine aldı. Galatasaray yönetimi, Bayern Münih forması giyen Fransız sağ bek için kiralama formülünü devreye soktu.

Alman devi Bayern Münih’in, transferinden sonra yaşadığı sakatlıklar nedeniyle düzenli forma şansı bulamayan Boey ile yollarını ayırmaya sıcak baktığı öğrenildi. Galatasaray cephesi ise süreci hızlandırarak transferi kısa sürede sonuçlandırmak istiyor.
Bayern Münih’in iki yıl önce 30 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Sacha Boey, bu sezon tüm kulvarlarda 15 maçta 630 dakika süre aldı ve 1 asistlik katkı sağladı. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki futbolcunun Alman ekibiyle olan sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.
Galatasaray bir transferi daha bitirdi: Sarı-kırmızılıların ödeyeceği rakam belli oldu
Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşti
Mauro Icardi Galatasaray tarihine geçti: Hagi'yi geride bıraktı
