Galatasaray taraftarını yıkan haber! Icardi'nin eşi paylaştı: Şampiyonluğun tadı damakta kaldı

Galatasaray taraftarını yıkan haber! Icardi'nin eşi paylaştı: Şampiyonluğun tadı damakta kaldı

Mauro Icardi'nin menajeri olan Wanda Nara, Icardi'nin geleceği hakkında bir açıklama yapmıştır. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Galatasaray'a teşekkür eden Nara'nın yazdıkları, sarı-kırmızılı yönetim ve taraftarları şaşırttı. İşte ayrıntılar...

Mauro Icardi'nin Galatasaray'daki geleceği artık netlik kazandı. Galatasaray camiası ve taraftarları, bu haberi büyük bir heyecanla beklerken, Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Galatasaray'a veda ettiğini duyurdu.

EŞİ WANDA NARA'DAN VEDA NİTELİĞİNDE MESAJ

WANDA NARA

Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederek, büyük bir sevinçle konuştu. "Galatasaray taraftarlarını tebrik ediyorum. İstanbul'da Mauro'yu hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum ve Galatasaray ailesinin bir parçası olduğumu hissediyorum. İstanbul'a tek başıma geldiğim o günü çok iyi hatırlıyorum ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize dönmüştüm. Bugün sizlerle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailesini asla unutmayacağız ve kalbimizde sonsuza dek taşıyacağız." şeklinde konuştu.

Daha önce Mauro Icardi, "Buraya geldiğimde amacım şampiyonluk yaşamaktı ve bu amacımıza ulaştık. Bu benim için çok özel bir yıl oldu. Hocamız ve Erden Bey bana büyük destek verdiler, onlara gerçekten teşekkür ederim. Şimdi önümüzde Fenerbahçe derbisi var ve ona odaklanacağız. Tatilden sonra görüşmek üzere. Başka bir kulüple kontratım var ve şartları konuşmaktayız. Burada çok mutluyum." şeklinde konuşmuştu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN