Okan Buruk'tan Mauro Icardi açıklaması: Sağlık problemlerinden dolayı...

Okan Buruk'tan Mauro Icardi açıklaması: Sağlık problemlerinden dolayı...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı transferi beklenen Mauro Icardi ile alakalı kulüp televizyonu GS TV'ye önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın yıldızı Icardi için açıklamalarda bulunan Okan Buruk, 'Icardi ne zaman gelecek?' sorusuna yanıt verdi. Buruk, "Icardi'de belirli bir noktaya gelinmişti ve artık final yapılması bekleniyordu. Eşinin sağlık problemi oluşunca şu an Arjantin'de." şeklinde konuştu.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk Avusturya Kampı'nda GSTV canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam herkesin merak ettiği Icardi konusuna da açıklık getirdi.

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde, "Kamp sürecinden memnunuz. Maç ritmini yeniden yakalamak adına güzel bir kamp oldu. Olimpiu Morutan daha iyi geldi. Emre Kılınç'ı oynattık, sol bekte denedik. Önde performansını gördük. Kampta olumlu izler bıraktı. Döndükten sonra kadro yapımızı oluşturacağız. Gidecekler, kalacaklar olacak. Birçok oyuncumuzu maç tecrübesi için kiralayabiliriz.

'GEÇEN SEZONDAN BU YANA...'

Halil ve Angelino hazır olarak geldiler. Bu akşam oynanacak maçta onları kullanmayı düşünüyoruz. Barış Alper'in performansından memnunum. Geçen sezondan bu yana üstüne koyarak devam ediyor." ifadelerine yer verdi.

okan-burauukm.jpg
Icardi

SAĞLIK PROBLEMLERİNDEN DOLAYI...

Galatasaray'ın yıldızı Icardi için açıklamalarda bulunan Okan Buruk, 'Icardi ne zaman gelecek?' sorusuna yanıt verdi. Buruk, "Icardi'de belirli bir noktaya gelinmişti ve artık final yapılması bekleniyordu. Eşinin sağlık problemi oluşunca şu an Arjantin'de. Tetkikler sonuçlandıktan sonra ne olacağını göreceğiz. Belki bu hafta içerisinde tetkikler sonuçlanınca ne olacağı belli olacaktır." ifadelerine yer verdi.

Buruk'un basın açıklamasında önce çıkan ifadeler şöyle:

"Milot Rashica transferi için isteğimiz, görüşmelerimiz sürüyor. Kulübü ile düşüncelerimiz arasında fark var. Çözüm olursa, kadroya katmak istiyoruz. 1-2 bölge için çalışmalarımız sürüyor. 25 Temmuz'da ön eleme maçımız var. Ancak transferin daha başı. Pazarda fiyatlar yüksek. Suudi Arabistan durumu var. Türkiye'de yayın gelirleri düştü, eridi. Başkan, yönetim ve Erden Bey muhteşem şekilde çalışıyor. Bütçe oluşturmaya çalışıyorlar. Transfer yapmak kolay değil.

Şampiyonlar Ligi'nde bugün rakibimiz kim gelirse gelsin, biz öndeyiz. Galatasaray favori çıkacak. Şampiyonlar Ligi'ne katılmada da Galatasaray favori. Hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN