Galatasaray transfer bombasını şimdiden patlatıyor! Aslan'a 25 milyon euroluk süper yıldız: 41 gol 23 asist...

Galatasaray transfer bombasını şimdiden patlatıyor! Aslan'a 25 milyon euroluk süper yıldız: 41 gol 23 asist...

Gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray, 25 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı. Aslan, gözünü İngiltere'ye dikti.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettikten sonra dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda evinde ağırladığı Fatih Karagümrük'e 2-0 elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Aslan, 25 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için şimdiden çalışmalara başladı.

Gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray, 10 numara pozisyonuna yıldız bir takviye yapma kararı aldı. Aslan, bu hedef doğrultusunda gözünü İngiltere'nin başkenti Londra'ya dikti.

A Spor'da yer alan habere göre; Tecrübeli teknik adam Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 25 milyon euroluk orta saha oyuncusuna kancayı taktı.

Aslan'ın Arsenal forması giyen Emile Smith Rowe'u kadrosuna katmayı amaçladığı ileri sürüldü. İngiliz devinin bu sezon istenen performansı veremeyen 23 yaşındaki oyuncunun kiralık olarak takımdan ayrılmasına onay vermeye sıcak baktığı iddia edildi.

Bu sezon 16 maçta görev alan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu yalnızca 357 dakika sahada kalırken 1 asiste imza attı.

Will Emile Smith Rowe stay at Arsenal? Home-grown star addresses transfer talk in summer window | Goal.com

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 23 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun Arsenal ile olan sözleşmesinin Haziran 2026'da sona ereceği öğrenildi. Futbol hayatı boyunca 189 karşılaşmada görev alan İngiliz orta saha oyuncusu bu karşılaşmalarda 41 gol 23 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN