Galatasaray yeni golcüsünü İngiltere'de buldu! Aslan'a 31 milyon euroluk golcü: 85 gol 35 asist...

Galatasaray yeni golcüsünü İngiltere'de buldu! Aslan'a 31 milyon euroluk golcü: 85 gol 35 asist...

Bakambu'nun Real Betis'e transfer olmasının ardından golcü takviyesi için kolları sıvayan Galatasaray, yeni golcüsünü İngiltere'de buldu. Aslan, 31 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Trendyol Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında yarın akşam deplasmanda Samsunspor'un konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Bakambu'nun ayrılışının ardından golcü arayışlarına başlayan sarı-kırmızılı ekip, yeni golcüsünü İngiltere'de buldu.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Bakambu'nun İspanyol ekibi Real Betis ile anlaşmasının ardından hücum hattına yeni bir golcü kazandırma kararı aldı. Sarı-kırmızılı ekip, 31 milyon euroluk golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, İngiliz ekibi Fulham forması giyen Carlos Vinicius'a talip oldu. Sarı-kırmızılı ekip, 28 yaşındaki golcü futbolcu için İngiliz ekibine satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulundu.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan golcü futbolcu bu sezon 16 karşılaşmada görev alırken 3 gole imza attı.

Brezilyalı yıldız golcü için bugüne dek toplamda 31 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız golcü, futbol hayatı boyunca 232 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 85 gol 35 asiste ima attı.

Bu transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Carlos Vinicius completes Premier League return, as former Tottenham striker signs for Fulham

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN