Galatasaray yeni golcüsünü resmen açıkladı! Aslan, 31 milyon euroluk forvete imzayı attırdı!

Galatasaray yeni golcüsünü resmen açıkladı! Aslan, 31 milyon euroluk forvete imzayı attırdı!

Bakambu'nun takımdan ayrılışı sonrasında hücum hattını güçlendirme kararı alan Galatasaray, yeni golcüsünü resmen açıkladı. Alsan, 31 milyon euroluk yıldız golcüyü kadrosuna kattı.

Bu sezon Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanmayı hedefleyen Galatasaray, yeni golcüsünü resmen açıkladı. Bakambu ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, 31 milyon euroluk golcüyü kadrosuna kattı.

Bakambu'yu 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Real Betis'e satan Galatasaray, yeni golcüsünü resmen açıkladı. Hücum hattını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, Brezilyalı golcüyü kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, İngiliz ekibi Fulham forması giyen Carlos Vinicius'u kiralık olarak kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Carlos Vinicius Alves Morais ve kulübü Fulham ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 600 bin avro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 600 bin avro sezonluk ücret ödenecektir."

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan Brezilyalı gocü, bu sezon 16 karşılaşmada görev alırken takımına 3 gollük katkı sundu.

28 yaşındaki tecrübeli golcü için bugüne dek toplamda 31 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Sambacı futbolcu, futbol hayatı boyunca 232 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 85 gol 35 asiste imza attı.

Carlos Vinicius completes Premier League return, as former Tottenham striker signs for Fulham

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN