Galatasaray yüzyılın transfer bombasını patlatıyor! Aslan'a 130 milyon euroluk dünya yıldızı...

Galatasaray yüzyılın transfer bombasını patlatıyor! Aslan'a 130 milyon euroluk dünya yıldızı...

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi için yıldızlarla dolu bir takım kurmayı planlayan Süper Lig'in lideri Galatasaray, 130 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı. Aslan, yüzyılın transfer bombasını patlatmak için kolları sıvadı.

Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa karşılaşmasında Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Aslan, yüzyılın transfer operasyonu için kolları sıvadı.

Bu sezon Süper Lig'de 24. şampiyonluğunu elde etmeyi amaçlayan Galatasaray, gelecek sezonun takviye çalışmalarına şimdiden başladı.

Son dönemde kadrosuna yıldız isimleri katarak taraftarlarını heyecanlandıran sarı-kırmızılı ekip, asıl bombayı yaz transfer döneminde patlamaya hazırlanıyor. Sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen sarı-kırmızılı ekip, 130 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen Galatasaray, takviye çalışmalarına başladı.

Yeni sezonda da yıldız isimleri kadrosuna katmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Alman devi Bayern Münih ile yollarını ayırarak Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a imza atan Sadio Mane'yi transfer listesine aldı.

Aslan'ın Senegalli golcüyü kadrosuna katmak için dev bir bütçe ayırdığı öne sürüldü. Bu sezon Arap ekibinin forması altında 38 karşılaşmada görev alan Senegalli golcü, bu karşılaşmalarda 15 gol 9 asiste imza attı.

tmssl.akamaized.net/images/foto/galerie/sadio-mane...

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 31 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 130 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Senegalli yıldız futbol kariyeri boyunca toplamda 528 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 218 gol 106 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN