Galatasaray'a 48 milyon euroluk süper yıldız! 75 gol 90 asist... Yer yerinden oynayacak!

Galatasaray'a 48 milyon euroluk süper yıldız! 75 gol 90 asist... Yer yerinden oynayacak!

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı. Aslan, 48 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, yaz transfer dönemi için kolları şimdiden sıvadı. Aslan, 48 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray, asıl bombayı yaz transfer döneminde patlatmayı hedefliyor. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

A Spor'un haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, İtalyan temsilcisi Lazio'da forma giyen 30 yaşındaki golcü oyuncu Felipe Anderson'u kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Temmuz 2021'den bu yana Lazio forması terleten golcü oyuncunun, kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız golcü, İtalyan ekibinde bu sezon 34 karşılaşmada görev alırken takımına 3 gol 7 asistlik katkı sundu.

Yıldız Brezilyalı futbol hayatı boyunca ise toplamda 462 karşılaşmada görev alırken bu maçlarda 75 gol 90 asiste imza attı. 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız için bugüne dek toplamda 48 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Felipe Anderson - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN