Yaz transfer döneminin suskun takımlarından biri olan Galatasaray, hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Sarı-Kırmızılı ekip, gözünü Almanya'ya dikti.
Icardi ile yollarını ayırdıktan sonra Osimhen ile forma yarışına girebilecek bir golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için arayışlara başlayan Galatasaray, 21 yaşındaki golcü oyuncu Dzenan Pejcinovic için düğmeye bastı.
Gazeteci Ferhat Kızıltaş'ın haberine göre; Okan Buruk yönetiminde üst üste 5. kez mutlu sona ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, Alman ekibi Wolfsburg formasını terleten golcü oyuncu Dzenan Pejcinovic için temaslara başladı.
Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 21 yaşındaki golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon Alman ekibinde görev aldığı 34 karşılaşmada 12 gol 1 asiste imza attı.
Sarı-Kırmızılı ekibin golcü oyuncunun transferi konusunda oldukça ısrarcı olduğu öğrenildi.
