Galatasaray’da Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir istifa etti

Galatasaray’da Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir istifa etti

Galatasaray’da Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir istifa ettiği iddia edildi.

Galatasaray’da Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir istifa ettiği iddia edildi. Özdemir'in cuma günü düzenleyeceği basın toplantısı ile kararını kamuoyu ile paylaşacağı öğrenildi.

Rezan Epözdemir kimdir?

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden üniversite ikinciliği ile mezun oldu. Marmara Üniversitesi Özel Hukuk Anabilim Dalı Yüksek Lisans Onur Derecesi sahibi. Marmara Üniversitesi Kamu Hukuku Anabilim Dalı Doktorası ve Yüksek Onur Derecesi sahibi. Bilgi Üniversitesi, Dr. Öğretim Üyesi.

Çeşitli hakemli dergi ve gazetelerde yayımlanmış onlarca makale, sunulan uluslararası tebliğler, paneller ve yayınlanmış kitapları vardır. Türkiye kamuoyunun takip ettiği pek çok davada avukatlık, hukuki danışmanlık, sosyal sorumluluk projeleri, iş, sanat ve spor dünyasında birçok kişi ve kurumun vekilliğini yaptı.

Yazılı, görsel basın ve kitle iletişim araçlarında birçok programa katıldı ve hukuk yorumculuğu yaptı.

Haberin ayrıntıları geliyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN